foto

Peter Onorati

  • nar. 13.5.1954 (63 let)
    Boonton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento americký herec se narodil 13. května 1954 v americkém New Jersey. Hraje především v gangsterských a akčních filmech. Hraje jak kladné, tak záporné postavy. Celým jménem se jmenuje Peter Daniel Onoratti.

Navštěvoval Lycominskou kolej, kde získal titul obchodního vedoucího. Poté se nechal zapsat na univerzitu Farleigho Dickinsona, kde ho přijali do MBA. Pracoval pro společnosti Ford Motor Company a pro časopis Mc Call. Svoji hereckou kariéru odstartoval v komediálním seriálu KATE A ALLIE. Kvůli herectví opustil svět obchodu.

Nyní žije v Los Angeles. Kromě filmů se pravidelně objevuje také v televizních seriálech. Jeho manželkou je od roku 1988 spisovatelka Jeanette Collins, s níž má tři syny. Hostoval v seriálu SEX VE MĚSTĚ.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2015 Batman vs. Robin
2014 Homecoming
#Stuck
West End
2011 Ghost Phone: Phone Calls from the Dead
Lež má krátké nohy
2010 Smrtící kruh
2009 The House That Jack Built
2006 All In
El Cortez
Jesus, Mary and Joey
Price to Pay
2005 Blood Deep
2004 Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
Poslední jízda (TV film)
2001 Ordinary Sinner
2000 Odchody a návraty (TV film)
Pedestrian
Podzimní premiéra
Zkažená nevinnost
1999 Just Looking
Kometa
Vražda jako umění
1998 Fallen Arches
True Friends
Útočiště
1997 Rakeťák
1996 Smrti v patách (TV film)
1995 Dárce neznámý! (TV film)
Not Like Us
1994 Všechno je dovoleno!
1993 S nepřátelským úmyslem (TV film)
Vražda na Rio Grande (TV film)
1990 Mafiáni
Mortal Sins
Ohnivá eskadra
Pohlednice z Hollywoodu
1988 Strašidelné Vánoce
1987 Požární akademie
1986 Wanted: The Perfect Guy (TV film)

TV seriály

2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Imposters (E05)
Radical (E04)
Pamilya (E03)
další epizody (5)
This Is Us (TV seriál)
Brothers (S02E05)
Moonshadow (S01E18)
The Right Thing to Do (S01E11)
Jak prosté (TV seriál)
Crowned Clown, Downtown Brown (S05E12)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Syruptitious (E02)
Vražedná práva (TV seriál)
She's a Murderer (S01E12)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Loss of Faith (S03E19)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Andare Pescare (S05E09)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Sheldonova teorie chaosu (S05E18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Smrtící pizza (S03E20)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
Odložené případy (TV seriál)
Čínská čtvrť (S07E08)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S07E16)
Day 7: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S07E05)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
Město v plamenech (S05E08)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
V bezpečí (S04E06)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Tábor Delta (S10E07)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pod pečetí mlčenlivosti (S01E07)
Teen Titans (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a miliardářský lupič (S01E06)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Under Suspicion (TV seriál)
1993 Joe's Life (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)

Dokumentární

2004 Flops 101: Lessons from the Biz (TV film)
1998 Intimate Portrait: Melissa Gilbert (TV film)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace