foto

Marian Opania

  • nar. 1.2.1943 (78 let)
    Puławy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Republika dzieci
2019 Dołęga-Mostowicz. Kiedy zamykam oczy (TV film)
Hamlet (TV film)
Na bank się uda
Černý Mercedes
2018 Atlas
Wesele (TV film)
2015 Excentrici
2014 Bohové
2013 Wkręceni
2010 Mała matura 1947
Śluby panieńskie
2009 Enen
Piksele
2005 Exekutor
2004 Cudownie ocalony (TV film)
2002 Chopin: Touha po lásce
2001 Plage noire, La
1995 Cisza (TV film)
Gracze
1994 Panna z mokrą głową
1993 Czlowiek z...
Do widzenia wczoraj
Pajęczarki
1992 Moskwa: Pietuszki
Sauna (TV film)
1991 Kontrolované hovory
1989 Fotbalový poker
1988 Goryl - czyli ostatnie zadanie (TV film)
1987 Hrdina roku
Weryfikacja
1986 Kronika milostných nehod
1983 Pelnia nad glowami
Stan wewnętrzny
Wedle wyroków twoich...
1982 Matka Králů
1981 Trauma
Člověk ze železa
1980 Golem
Gwiazdy poranne
1977 Index
1976 Troche wielkiej milosci (TV film)
1975 Awans
1974 Palec bozy
1972 Ocalenie
Perla v koruně
1971 Klopotliwy gosc
1969 Sasiedzi
Skok
1968 Loutka
1967 Ja gore (TV film)
Westerplatte
1966 Don Gabriel
1965 Beata
Rideaux blancs, Les

TV seriály

2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Rysy na wizerunku (S03E05)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Gniazdo bocianie (S02E09)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zakład (S17E06)
2016 Na dobre i na złe (TV seriál)
Zdarzenia niepożądane (S18E27)
Chcieć to móc (S18E20)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 7 (S07E07)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Świadek oskarżenia (S14E03)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nic śmiesznego (S17E26)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S06E08)
Episode 4 (S06E04)
Episode 3 (S06E03)
další epizody (6)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Zaufaj mi! (S16E34)
Opiekunki (S16E29)
Jeszcze nie czas (S16E28)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (7)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Cień szansy (S15E22)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 1 (S02E01)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (5)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Lekcja słuchania (S14E21)
Piknik (S14E12)
Konkurs (S14E04)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Rodzinne więzi (S06E10)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Talizman (S13E25)
Nauczka (S13E15)
Lekcja pokory (S13E07)
2010 Na dobre i na złe (TV seriál)
Koniec złudzeń (S12E33)
Godzina zero (S12E25)
Klątwa faraona (S12E23)
další epizody (4)
2009 Niania (TV seriál)
Wielki finał, cz. 1 (S09E06)
Ekscesy Teresy (S08E22)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Toksyczna kuracja (S11E27)
Jubileusz (S11E26)
Babcia na gigancie (S11E23)
další epizody (9)
2008 Bulionerzy (TV seriál)
Wdomowzięcie (S05E12)
Kohabitacja (S05E10)
Romans (S05E09)
další epizody (6)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nowa nadzieja (S10E34)
Chłodne podejście (S10E30)
Serce nie sługa (S10E25)
další epizody (14)
2007 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieuchronne rozstania (S09E38)
Po drugiej stronie łóżka (S09E37)
Najlepsza córka (S09E36)
další epizody (16)
2006 Bulionerzy (TV seriál)
Odwieczny wróg (S04E13)
Podpis (S04E12)
Gwiazdy (S04E10)
další epizody (7)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Za duży ciężar (S08E21)
Młoda starość (S08E16)
Koncert życzeń (S08E15)
2005 Bulionerzy (TV seriál)
Sylwester (S03E16)
Brzemię oglądalności (S03E15)
Zmiana klimatu (S03E13)
další epizody (26)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Zagadkowe omdlenia (S07E39)
Gorączkowa noc (S07E36)
Porzucona (S07E34)
další epizody (20)
2004 Bulionerzy (TV seriál)
Galernica (S01E11)
Czynsz (S01E10)
Poświęcenie (S01E09)
další epizody (8)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Oskarżony (S06E35)
Przygotowania do walki (S06E30)
Wyrok losu (S06E29)
další epizody (6)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Autokuracja (S05E37)
Dawca od zaraz (S05E22)
Siostra zakonna (S05E20)
další epizody (14)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wypadek (S04E38)
Ujawnione sekrety (S04E37)
Zaręczynowy pierścionek (S04E35)
další epizody (15)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Zawodowy pechowiec (S03E32)
Wróżbita (S03E20)
Kibice (S03E19)
další epizody (16)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ścinki 3 (E42)
Oświadczyny - część 2 (E22)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Bezdomna samotność (S02E37)
Zgubny zwyczaj (S02E35)
Gorzka prawda (S02E33)
další epizody (29)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wyznanie (S01E34)
Gra pozorów (S01E33)
Na granicy życia (S01E32)
další epizody (27)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
Siedlisko (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
Dekalog (TV seriál)
Dekalog VIII (E08)
1979 Przyjaciele (TV seriál)
1970 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Brána (S03E04)
Tiergarten (S03E03)
Prstýnky (S03E02)
další epizody (4)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Přísně tajné (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky