foto

Marian Opania

  • nar. 1.2.1943 (76 let)
    Puławy, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Atlas
2015 Excentrici
2014 Bohové
2013 Wkręceni
2010 Mała matura 1947
Śluby panieńskie
2009 Enen
Piksele
2005 Exekutor
2004 Cudownie ocalony (TV film)
2002 Chopin: Touha po lásce
2001 Plage noire, La
1995 Cisza (TV film)
Gracze
1994 Panna z mokrą głową
1993 Czlowiek z...
Do widzenia wczoraj
Pajęczarki
1992 Sauna (TV film)
1991 Rozmowy kontrolowane
1989 Fotbalový poker
1988 Goryl - czyli ostatnie zadanie (TV film)
1987 Hrdina roku
Weryfikacja
1986 Kronika milostných nehod
1983 Pelnia nad glowami
Stan wewnętrzny
Wedle wyroków twoich...
1982 Matka Králů
1981 Trauma
Člověk ze železa
1980 Golem
Gwiazdy poranne
1977 Index
1976 Troche wielkiej milosci (TV film)
1975 Awans
1974 Palec bozy
1972 Ocalenie
Perla v koruně
1971 Klopotliwy gosc
1969 Sasiedzi
Skok
1968 Loutka
1967 Ja gore (TV film)
Westerplatte
1966 Don Gabriel
1965 Beata
Rideaux blancs, Les

TV seriály

2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Rysy na wizerunku (S03E05)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Gniazdo bocianie (S02E09)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 7 (S07E07)
další epizody (9)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S06E08)
Episode 4 (S06E04)
Episode 3 (S06E03)
další epizody (6)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
další epizody (7)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 1 (S02E01)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (5)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ścinki 3 (E42)
Oświadczyny - część 2 (E22)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
Siedlisko (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VIII (E08)
1979 Przyjaciele (TV seriál)
1970 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Brána (S03E04)
Tiergarten (S03E03)
Prstýnky (S03E02)
další epizody (4)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Přísně tajné (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace