foto

Jeremy Rishe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jewtah
The Hard Candy Kid
2014 Rande na dvě noci
2013 The Weekend
2010 Tři zahrady za domem
2006 The Appointment (studentský film)

TV seriály

2014 Black Box (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Dead Clade Walking (S02E14)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Women with Guns (S02E16)
Dobrá manželka (TV seriál)
A Defense of Marriage (S04E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Child's Welfare (S13E16)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Jewtah

Producentská filmografie

Filmy

2018 Jewtah

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Jewtah

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky