foto

Kwang-jeong Park

  • nar. 19.1.1962
    Jižní Korea
  • zem. 15.12.2008 (46 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Anaeui aeineul mannada
2003 Yeokjeone sanda
2002 Aieonpam
1998 Jaguimo
1997 Neombeo 3
1996 Jincha sanai

TV seriály

2008 Nuguseyo? (TV seriál)
2007 9huimal 2aut (TV seriál)
Hayeon keotap (TV seriál)
Nyuhateu (TV seriál)
2006 Deuksususailji: 1Hokwan sakeon (TV seriál)
2005 Hwansaeng - nekseuteu (TV seriál)
2004 Baekseol gongju (TV seriál)
Dan pat ppang (TV seriál)
Salanghanda malhaejooeo (TV seriál)
2003 Apgujeong jonggatjip (TV seriál)
Joheun saram (TV seriál)
2001 Bidanhyangkkotmu (TV seriál)
2000 Pabkon (TV seriál)
눈으로 말해요 (TV seriál)
1999 Mabeopui seong (TV seriál)
Tomato (TV seriál)
1998 Miseuteo Q (TV seriál)
Sujupeunyeonin (TV seriál)
1996 Singohapnida (TV seriál)
1994 Sarangeul geudae pumane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace