foto

Larry Pine

  • nar. 3.3.1945 (72 let)
    Tucson, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 High Wire Act
Obludárium
2016 Finding Her
2014 Grandhotel Budapešť
Láska jako blázen
Red Knot
2013 A Master Builder
Jimmy P.
2012 Až vyjde měsíc
Broadway's Finest
Dívka na útěku
Smrtelné lži
2009 Dobré srdce
Chasing the Green
2B
2008 Vote and Die: Liszt for President
2006 Islander
Outsourced
2005 I Will Avenge You, Iago!
Zánik Empire Falls (TV film)
2004 American Exquisite
Melinda a Melinda
Únos
Water
2003 Justice
Nola
Particles of Truth
Vidláci v Rusku
2002 Krásná pokojská
Mr. Smith Gets a Hustler
2001 Ostrovní zprávy
Queenie in Love
Taková zvláštní rodinka
2000 Darebáčci
1999 Let It Snow
Suits
Zoo
1998 Celebrity
Deal, The
Minor Details
Na konci sil
Stranger in the Kingdom
1997 Academy Boyz
Ledová bouře
Propadlí lásce
Sunday
1996 Como Nascem os Anjos
Předtím a potom
Sex po telefonu
1995 Mrtvý muž přichází
1994 Vanya on 42nd Street
1991 Osudné přátelství (TV film)
1989 Justice Game, The (TV film)
Parta snů
1988 Plain Clothes
1987 Anna
1982 Já, porota
MysteryDisc: Murder, Anyone?
Q
Sám v temnotě
Techtle mechtle
1978 Hullabaloo Over Georgie and Bonnie's Pictures (TV film)

TV seriály

2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 63 (S05E11)
Chapter 58 (S05E06)
Chapter 56 (S05E04)
další epizody (4)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 47 (S04E08)
Chapter 46 (S04E07)
Chapter 45 (S04E06)
2015 Chicago Med (TV seriál)
iNO (S01E02)
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 34 (S03E08)
Chapter 31 (S03E05)
Chapter 29 (S03E03)
další epizody (4)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 26 (S02E13)
Chapter 20 (S02E07)
Chapter 16 (S02E03)
další epizody (5)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 13 (S01E13)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 6 (S01E06)
další epizody (5)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Zpátky v Bejrútu (S02E02)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mother's Day (S02E22)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Foe (S01E08)
Trivial Pursuits of Arthur Banks, The (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Come Home (S05E12)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Emily Says Hello (S05E09)
2003 Oz (TV seriál)
A Failure to Communicate (S06E04)
Dead Man Talking (S06E01)
2001 Oz (TV seriál)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
2000 Oz (TV seriál)
The Bill of Wrongs (S04E03)
Obituaries (S04E02)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Legs (S03E03)
Napoleon's Boney Parts (S03E02)
1998 Z vlastní vůle (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2004 In the Realms of the Unreal
1996 West, The (TV seriál)
1981 Kiss Me, Petruchio (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace