foto

Manuel Poirier

  • nar. 17.11.1954 (63 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2003 Un petit service
2002 La curva de la felicidad
1990 L'homme imaginé

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace