foto

Seon-joo Yoon

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Byeongwonseon (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
2012 Hanbando (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace