foto

Tanja Lorentzon

  • nar. 25.9.1971 (49 let)
    Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern – Jord ska du åter vara (TV film)
2016 Maria Wern - Dit ingen når
2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
Maria Wern - Min lycka är din (TV film)
Podivné nebe
2013 Maria Wern - Drömmen förde dig vilse
Maria Wern - Först när givaren är död
Mig äger ingen
2012 Kokpit
2011 Maria Wern - Smrt může spát
Maria Wern - Splněné sny
Maria Wern - Ztracený chlapec
Maria Wern - Černý motýl
2010 Maria Wern - Beze slov (TV film)
Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)
2004 Čtyři odstíny hnědé
2002 Utanför din dörr
2001 Villospår (TV film)

TV seriály

2019 Playa del Sol (TV seriál)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
další epizody (4)
2009 Wallander (TV seriál)
Skulden (S02E02)
2008 Maria Wern (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky