foto

Tanja Lorentzon

  • nar. 25.9.1971 (48 let)
    Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern - Gamla Synder (TV film)
2016 Maria Wern - Dit ingen når
2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
Maria Wern - Min lycka är din (TV film)
Podivné nebe
2013 Maria Wern - Drömmen förde dig vilse
Maria Wern - Först när givaren är död
2011 Maria Wern - Smrt může spát
Maria Wern - Splněné sny
Maria Wern - Ztracený chlapec
Maria Wern - Černý motýl
2010 Maria Wern - Beze slov (TV film)
Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)
2004 Čtyři odstíny hnědé
2001 Villospår (TV film)

TV seriály

2019 Playa del Sol (TV seriál)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
další epizody (4)
2009 Wallander (TV seriál)
Skulden (S02E02)
2008 Maria Wern (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky