foto

Erik Leijonborg

  • nar. 1.1.1969 (50 let)
    Solna, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Maria Wern - Almedalen (TV film)
Maria Wern - The Dykarna (TV film)
2016 Maria Wern - Dit ingen når
Maria Wern - Smutsiga avsikter
2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
Maria Wern - Min lycka är din (TV film)
2013 IRL
Maria Wern - Drömmen förde dig vilse
Maria Wern - Först när givaren är död
2012 Maria Wern - Přízrak minulosti
2011 Maria Wern - Smrt může spát
Maria Wern - Splněné sny
2010 Maria Wern - Beze slov (TV film)
Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)
2008 Selma (TV film)
2006 Moreno och tystnaden
Tusenbröder - Återkomsten
2005 Borkmanns punkt
2004 Trable na druhou

TV seriály

2018 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Farang (TV seriál)
Del 4 (S01E04)
Del 3 (S01E03)
Del 2 (S01E02)
další epizody (4)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)
Om ett hjärta (TV seriál)
2007 Labyrint (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
Vänner och fiender (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2000 Brottsvåg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky