foto

Anja Lundqvist

  • nar. 7.6.1971 (49 let)
    Vaksala, Uppsala, Uppsala län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jag kommer hem igen till jul
2014 Sune i fjällen
2013 Sune på bilsemester
2012 Sune i Grekland - all Inclusive
2010 Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)
2006 En liten tiger
Když padne soumrak
Offside
Tusenbröder - Återkomsten
Varannan vecka
2005 Fyra veckor i juni
2002 Gåvan
2000 Společně

TV seriály

2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
Alex (TV seriál)
Slutspel (S02E06)
Återkomst (S02E05)
Förrådd (S02E04)
další epizody (6)
2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Wallander (TV seriál)
Mordbrännaren (S03E05)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (7)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Guds tre flickor (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2002 Stora teatern (TV seriál)
Tusenbröder (TV seriál)
2000 Soldater i månsken (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky