foto

Thomas W. Gabrielsson

  • nar. 29.6.1963 (54 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Teenland
2013 Skumtimmen
2012 Královská aféra
2010 Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)
2009 Johan Falk: Vapenbröder
2008 Remix
2007 Arn
Cecilie
Ztracený poklad templářských rytířů 2
2006 Istedgade
Setkání v Praze
2005 Oskar a Josefína
Outsider
Šampioni
2003 Afgrunden (TV film)
Regel nr. 1
Ukrást Rembrandta
2001 En kærlighedshistorie

TV seriály

2016 Bedrag (TV seriál)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Teil 10 (S03E10)
Teil 9 (S03E09)
Teil 8 (S03E08)
další epizody (9)
2008 Deroute (TV seriál)
Livvagterne (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)
2006 Nynne (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Fotografen (S01E08)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace