foto

Adam Tsekhman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mostly Ghostly 3: One Night in Doom House (TV film)
2014 Tsili
2010 Nebezpečné líbánky (TV film)

TV seriály

2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Svědek (S07E01)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace