foto

Beop-rae Kim

  • nar. 24.7.1970 (49 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pevnost
2015 Akineun salah issda
2013 Eunmilhage widaehage
Sarangui gawibawibo
2012 Gancheob

TV seriály

2019 Dongnebyeonhosa jodeulho 2 : joewa beol (TV seriál)
Sikeuris butikeu (TV seriál)
2017 Missing9 (TV seriál)
Miueodo saranghae (TV seriál)
Pumwiissneun geynyeo (TV seriál)
2015 Bitnageona michigeona (TV seriál)
Gamyeon (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Jingbirok (TV seriál)
2014 Dakteo peuroseuteu (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
2013 Toowikseu (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 살림하는 남자들 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky