foto

Priscilla Attal-Sfez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hašišbába
2011 Insoupçonnable (TV film)
Le chant des sirènes (TV film)
2005 L'île atlantique
2004 Zmije v hrsti

TV seriály

2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
L'Explosion (E07)
L'Incendie (E06)
L'Aveu (E05)
další epizody (7)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
En plein coeur (S03E06)
2007 Oubliées, Les (TV seriál)
2005 On s'appelle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace