foto

Francis Coté

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Mon Frigo m'a dit (TV seriál)
2005 On s'appelle (TV seriál)
2003 Nouvelle Star (TV seriál)
2001 Les aventuriers de Koh-Lanta (TV seriál)

Dokumentární

2007 Záhadná historie (TV seriál)

TV pořady

1995 Juste pour rire (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

2018 Fort Boyard Suomi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky