foto

Philippe Ambrosini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 4 minutes 12
La Vie très privée de Monsieur Sim
2013 Hurá na Francii
2012 Válka v hotelu Royal Palace (TV film)
2011 La glisse
Longue peine (TV film)
2006 Messager
2005 Liberata
Rekonstrukce
2003 Lune
2001 Charmant garçon
Pas d'histoires!
Zaidina pomsta (TV film)
2000 Arlésien, L' (TV film)
Bídníci (TV film)
Petite chérie
Total western
1999 Doggy Bag
1998 Compromis
Hors jeu
Louise (Take 2)
À nous deux la vie (TV film)
1997 C'est Noël déjà
Colère d'une mère, La (TV film)
Paloma (TV film)
1996 Balade en ville (TV film)
Une souris verte
Útěk za oceán (TV film)
1995 Bye-Bye
1994 Pigalle
1991 Transit
1990 Mamy Wata

TV seriály

2016 Duel au soleil (TV seriál)
A l'eau claire (S02E05)
2007 Reportéři (TV seriál)
2006 Anna Meyer (TV seriál)
2004 Frank Riva (TV seriál)
L'Homme traqué (S02E03)
L'Ange rouge (S02E02)
Les Loups (S02E01)
2003 Frank Riva (TV seriál)
Le Dernier des trois (S01E03)
La Croix étoilée (S01E02)
2002 Camera cafe (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
Avocats & associés (TV seriál)
Des hommes amoureux (S03E06)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1997 Un homme en colère (TV seriál)
1995 L'avocate (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky