foto

Stefan Puntigam

  • nar. 25.10.1971 (47 let)
    Štýrský Hradec, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Villa Eva (TV film)
Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2018 Urlaub mit Mama (TV film)
2015 Der Metzger muss nachsitzen (TV film)
Tatort - Deckname Kidon (TV film)
Tatort - Gier (TV film)
2014 L-Liebe
Spielplatz
Tatort - Abgründe (TV film)
2013 Místo činu: Spálené naděje (TV film)
Tatort - Unvergessen (TV film)
Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
2012 Místo činu: Kontejner smrti (TV film)
Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2011 Muž z Pekingu (TV film)
Posedlost tancem (TV film)
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2010 Snowblind
2009 Případ Lemming
Z odstupu
2007 Franz Fuchs - Ein Patriot (TV film)
Nous nous sommes tant hais (TV film)
2006 Korunní princ (TV film)
2005 Helena - Die anderen Leben
2003 Inspektor Trautmann - Hra skončila (TV film)
1994 Kleine Erfrischung, Eine
1993 Sudden Death

TV seriály

2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2007 Das iTeam - Die Jungs an der Maus (TV seriál)
2005 11er Haus (TV seriál)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt kněze (S04E03)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Dokumentární

2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)
Habsburkové proti Osmanům (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace