foto

Svante Colérus

  • nar. 17.11.1976 (41 let)
    Pori, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Miami
2015 Lepatus
Tuolla puolen
2014 Hyvä ihminen
Pyörämies
2013 Afrikan tähdet
Egyptská princezna
In Memoriam
2012 Koistiset lennossa
Solitude in Year Zero
2011 A Finnish Fable 2011
Cause finale
Tsägäateria
2010 Onnelliset läskit
Tokio Baby
2009 Agape
Lumikko (studentský film)
Make - Love
Mun sydän, mun vika (studentský film)
Toveruus
United We Stand (studentský film)
2008 Henkisesti läski (studentský film)
Här Ligger Hemmet
Valon lapset (studentský film)
Z (studentský film)
2007 On the Method of Screaming (studentský film)

Dokumentární

2017 Pohjolan enkeli
2016 Hylky
2015 Atomin paluu
Spandex Sapiens
2014 Keinolumikylä
Sami Yaffa - Sound Tracker (TV seriál)
2013 Hjärtevänner (TV seriál)
2012 Archipelago Science Fiction
Two Islands
2010 Bodybuilding
Zupa (studentský film)
2009 Ghosts (studentský film)
2008 Kuppikunta (studentský film)
2006 Spektaakkeli (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Prodloužení

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2010 Zupa (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace