foto

Peter Sallis

  • nar. 1.2.1921
    Twickenham, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.6.2017 (96 let)
    Northwood, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Wallace a Gromit: Otázka chleba a smrti (TV film)
2005 Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
Říkejte mi Kubrick
2004 Patříme k sobě (TV film)
2002 Wallace a Gromit: Úžasné vynálezy
2001 Hotel! (TV film)
1995 Wallace a Gromit: O chloupek
1993 Wallace a Gromit: Nesprávné kalhoty
1989 Wallace a Gromit: Cesta na Měsíc
1987 Big Day at Dream Acres (TV film)
1985 Uncle of the Bride (TV film)
1982 Svědek pro obžalobu (TV film)
The Funny Side of Christmas (TV film)
1981 Kamikaze Ground Staff Reunion Dinner, The (TV film)
1978 Kdo zabíjí nejlepší evropské šéfkuchaře?
1977 Pronásledovaná
Výlet (TV film)
1976 Daedalus Equations, The (TV film)
Neuvěřitelná Sarah
1973 Song at Twilight, A (TV film)
1971 The Night Digger
1970 Můj milenec, můj syn
Na Větrné hůrce
Scream and Scream Again
Sweeney Todd (TV film)
Taste the Blood of Dracula
Zúčtování
1968 Drummer and the Bloke, The (TV film)
Inadmissible Evidence
1967 Charlie Bubbles
1965 La fleur de l'âge
1964 Clash by Night
Třetí tajemství
1963 Chem. Lab Mystery, The (TV film)
Myš na měsíci
Vlivní lidé
1962 I Thank a Fool
1961 Kletba vlkodlaka
No Love for Johnnie
1960 Doctor in Love
V sobotu večer, v neděli ráno
1959 Brand (TV film)
The Doctor's Dilemma
The Scapegoat
1956 Anastasia
1954 Child's Play
1947 Midsummer Night's Dream, A (TV film)

TV seriály

2010 Svět vynálezů Wallace a Gromita (TV seriál)
1990 Come Home Charlie and Face Them (TV seriál)
1988 First of the Summer Wine (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
Žabákova dobrodružství (TV seriál)
1978 Clifton House Mystery, The (TV seriál)
Leave It to Charlie (TV seriál)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
Winter Warrior, The (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1975 Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
The Long Goodbye (E13)
1970 Culture Vultures, The (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Rapkynova kletba (S01E03)
1969 Plays of Today (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
1962 Crying Down the Lane (TV seriál)
1961 Amelia (TV seriál)
1959 The Widow of Bath (TV seriál)
1958 The Black Arrow (TV seriál)
The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
The Lost King (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Dokumentární

2005 100 Greatest Cartoons (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky