foto

Emilio De Marchi

  • nar. 1960
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Léto na Sicílii (TV film)
Městečko Urbino: Mrtvá v paláci (TV film)
2015 Gangy Berlína (TV film)
Planet Ottakring
Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
2014 Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2013 Girl on a Bicycle
Místo činu: Mnichov - Moc a bezmoc (TV film)
München Mord – Wir sind die Neuen (TV film)
Remember a Day - Echoes of Life
2012 Riskante Patienten (TV film)
2011 Unter Verdacht - Die elegante Lösung (TV film)
2010 Das Leben ist zu lang
2009 Smutný jezdec (TV film)
Ve stínu hor
2008 Allenatore nel pallone 2, L'
Démoni Petrohradu
Italien im Herzen (TV film)
K. Il bandito
Todsichertot (studentský film)
2007 Il generale Dalla Chiesa (TV film)
Noční můra od vedle
2006 L'uomo che rubò la Gioconda (TV film)
Rodinný přítel
Vier Meerjungfrauen II - Liebe à la carte (TV film)
2005 Apnea
Edda (TV film)
The Torturer
2004 Don Bosco (TV film)
Germanikus
Macho v nesnázích (TV film)
Umučení Krista
2003 Dirty Sky
Dobrý papež (TV film)
Tučňák Amundsen (TV film)
2002 Mondo d'amore, Un
2001 Tanker (TV film)
2000 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Geheimnisvolle Macht (TV film)
Maria, figlia del suo figlio (TV film)
Prigioniere del cuore (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Game over (TV film)
1998 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Zwischen den Fronten (TV film)
Einsteins Ende (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Nebezpečná svědkyně (TV film)
Schock - Eine Frau in Angst (TV film)
1997 Schwurgericht - Mord für eine Schlagzeile (TV film)
1996 Atemlos durch die Nacht (TV film)
Crash Kids (TV film)
Hvězdná výprava (TV film)
Schuldig auf Verdacht (TV film)
Tatort - Die Reise in den Tod (TV film)
1995 Ledová princezna (TV film)
Straßen von Berlin - Die Akte Stalin, Die (TV film)
Tatort - Tod eines Polizisten (TV film)
1994 Um jeden Preis (TV film)
1992 Rachegöttin, Die (TV film)
1991 Te Rua
1990 Doppelte Nötzli, Der
1985 Alles Paletti (TV film)

TV seriály

2015 Gottlos (TV seriál)
2014 Die Detektive (TV seriál)
Tatort: Weihnachtsgeld (TV seriál)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2010 I delitti del cuoco (TV seriál)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Slova Marca Tullia Cicerona (S02E03)
2006 Freccia nera, La (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Nedokonalé zločiny (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
Provaci ancora prof! (TV seriál)
Ricomincio da me (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
40. okrsek (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Impero, L' (TV seriál)
La squadra (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Cronaca nera (TV seriál)
Helicops (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Avvocato Porta, L' (TV seriál)
Die Gang (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Un prete tra noi (TV seriál)
Wilde Zeiten (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
Maresciallo Rocca, Il (TV seriál)
1995 Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Partner, Die (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Zwischen Tag und Nacht (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Salto postale (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
Liebesgeschichten (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Promessi sposi, I (TV seriál)
Traffik (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace