foto

Marija Sokova

  • nar. Samarská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Po sekretu vsemu svetu (TV film)
2011 Sakurový džem
2010 Sčastlivyj koněc
2009 Otdamsja v chorošije ruki
Ten štastlivec
2008 Děngi dlja dočeri (TV film)
2007 Krutost
Mořská víla

TV seriály

2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2016 Šakal (TV seriál)
2014 Seďmaja runa (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky