foto

E. Roger Mitchell

  • nar. 18.2.1971 (46 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 All Eyez on Me
Barry Seal: Nebeský gauner
2016 Cell
Definitely Divorcing
Pátá vlna
Triple 9
2016
2015 Curve Ball
Eternity Hill
Husí kůže
Rukojmí
2014 Equalizer
Line of Sight (TV film)
Need for Speed
Selma
Smrt čmuchala
2013 Crazy Sexy Cool: The TLC Story (TV film)
Hunger Games: Vražedná pomsta
John Henry and the Railroad
Kouzlo přítomného okamžiku
The Last Exorcism Part II
Watsons Go to Birmingham, The (TV film)
Zprávař 2 - Legenda pokračuje
2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
Let
Město podnikatelů (TV film)
Next Day, The
2011 Battle
Nákaza
Světová invaze
2010 Blood Done Sign My Name
Podivní
2009 Open Road
2007 Daddy's Little Girls
NY's Dirty Laundry
2006 Last Adam, The
Last Sunset
2005 Deník šílené manželky
Warm Springs (TV film)
2003 Party Animals
S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2001 Bojkot (TV film)
Zlomení
2000 Legenda o slavném návratu
1998 Rodina matky Flory (TV film)
1997 How I Spent My Summer Vacation

TV seriály

2016 Containment (TV seriál)
Path to Paradise (E13)
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
Powers (TV seriál)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
The Battle of New Orleans (S01E21)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Vítejte v katakombách (S03E16)
Král sebevrahů (S03E09)
2012 Nashville (TV seriál)
The Rickey Smiley Show (TV seriál)
2010 Past Life (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Smoked (S05E09)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Minimální ostraha (S01E08)
One Tree Hill (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Blowback (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace