foto

Pero Radicic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Melancholická dívka
Tatort - Die ewige Welle (TV film)
2017 Mk3P (studentský film)
2016 37
2014 37
Tatort: Weihnachtsgeld (TV film)
2012 Nachtexpress
2011 Praktický průvodce Bělehradem za zpěvu a slz
2010 Tatort - Der Schrei (TV film)

TV seriály

2019 Drzavni sluzbenik (TV seriál)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky