foto

Hartmut Volle

  • nar. 18.11.1953 (64 let)
    Freudenstadt, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Reste meines Lebens
Tatort - Mord Ex Machina (TV film)
Tatort - Söhne und Väter (TV film)
2016 Tatort – Totenstille (TV film)
2015 Dr. Illegal (TV film)
2014 Im Labyrinth des Schweigens
Reiff für die Insel - Katharina und die Dänen (TV film)
Tatort: Weihnachtsgeld (TV film)
2013 Schneewittchen muss sterben (TV film)
Tatort - Eine Handvoll Paradies (TV film)
Tatort - Melinda (TV film)
Tatort: Adams Alptraum (TV film)
2012 Tatort - Verschleppt (TV film)
2011 Dobrý soused
Tatort - Heimatfront (TV film)
Wilsberg - Frischfleisch (TV film)
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
Tatort - Hilflos (TV film)
Tod in Istanbul (TV film)
2009 Tatort - Bittere Trauben (TV film)
2008 Tatort - Das schwarze Grab (TV film)
2007 Listopadový muž (TV film)
Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
Tatort - Der Tote vom Straßenrand (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Tatort - Aus der Traum (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2005 In Sachen Kaminski (TV film)
Tatort - Wo ist Max Gravert? (TV film)
2004 Ein Ganz normales Paar (TV film)
Jakobovy ženy (TV film)
2002 Tatort - Schützlinge (TV film)
1996 Tatort - Schneefieber (TV film)
1984 Forbidden

TV seriály

2013 Die Kirche bleibt im Dorf - Die Serie (TV seriál)
Hammer & Sichl (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S02E13)
19:00 Uhr (S02E12)
18:00 Uhr (S02E11)
další epizody (5)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Verdammt verliebt (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1996 Hart an der Grenze (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace