foto

Joey Aresco

  • nar. 22.8.1949 (69 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nadějný rok
2007 Blonďatá a blonďatější
2003 Princezna podsvětí (TV film)
2001 Svatební šaty (TV film)
1997 Little Cobras: Operation Dalmatian
Šílená jízda
1995 Dillinger and Capone
Pirani útočí (TV film)
Sawbones (TV film)
1992 Sleepwalkers
1989 Circle of Fear
Supové silnic
Terč smrti
1988 Crossing the Mob (TV film)
1987 Tajemné zlo
1984 Odpolední směna
1979 Racquet
1978 Till Death
1976 McNaughton's Daughter (TV film)
1975 Target Risk (TV film)

TV seriály

2015 The Flash (TV seriál)
Rogue Time (S01E16)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Lascivně melodický text (S04E09)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Konfrontace (S08E14)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 MacGyver (TV seriál)
Hořká úroda (S06E09)
1989 Booker (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Faktor pomsty (S03E09)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Eischied (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace