foto

Oh-seong Yoo

  • nar. 11.9.1968 (51 let)
    Okres Yeongwol, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ahn siseong
2015 Nae simjangeul sswara
2013 Chingoo 2
2011 Champeu
2009 Gamja simponi
2006 Gakseoltang
2004 Thomas Ahn Jung-geun
2003 Byeol
2002 Chaempieon
2001 Chingoo
1999 Gancheob Li Cheol-jin
Juyuso seubgyeoksageon
1998 Areumdaun shijeol
Toyoil ohu 2shi
1997 Bbeuajong
Biteu
1996 Geudeulmanui sesang
1995 Dakteo Bong
Maen?
Teleoliseuteu
1994 Naneun somanghanda naege geumjidoin geoseul
1991 Han Hie-jakui love love

TV seriály

2019 Naeui nara (TV seriál)
2018 Neodo inganini (TV seriál)
2016 Hamburo aeteuthage (TV seriál)
Jeonseorui syeoteul (TV seriál)
2015 Geu hyeongjeui yeoleum (TV seriál)
Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
Seupai (TV seriál)
2014 Joseon chongjabi (TV seriál)
2013 Eommaui seom (TV seriál)
Magwi (TV seriál)
2012 Gookhwaeuiwon jungchisung siljongsagun (TV seriál)
Shineui (TV seriál)
2010 Kim Soo Ro (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
Taeyangeul samkyeora (TV seriál)
2007 Yeoninyiyeo (TV seriál)
2006 Tumyeongingan Choe Jang Su (TV seriál)
2004 Jang Gil San (TV seriál)
2000 뜨거운 것이 좋아 (TV seriál)
1998 내일을 향해 쏴라 (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace