foto

Preston Lockwood

  • nar. 30.10.1912
    Leyton, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.4.1996 (83 let)
    Northwood, Hillingdon, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 The Last Englishman (TV film)
1991 Černá svíce (TV film)
1990 Blood Royal: William the Conqueror (TV film)
Fool, The
1989 Dáma a zbojník (TV film)
1988 Dům veselých duchů
Pulse Pounders
Sžíravá vášeň
The Girl in a Swing
Very British Coup, A (TV film)
1987 Miss Marple: At Bertram's Hotel (TV film)
1985 Tenko Reunion (TV film)
1984 Elektrické sny
Scandalous
1983 Piráti z Penzance
1982 For the Love of Egypt (TV film)
World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
Znamení květiny (TV film)
1981 Zloději času
1980 Murphy's Stroke (TV film)
1979 Secret Orchards (TV film)
1978 Zproštění viny
1977 Princ a chuďas
1976 Little Lord Fauntleroy (TV film)
1975 Ash Tree, The (TV film)
Výkupné
1974 Okamžik vyzrazení
1972 Best Pair of Legs in the Business, The
Lady Caroline Lamb
1970 Julius Caesar

TV seriály

1994 Fast Show, The (TV seriál)
House of Windsor, The (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Great Expectations (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Letopisy Narnie - Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Diana (TV seriál)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
The Citadel (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
Tenko (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Spy! (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Danedyke Mystery, The (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Nicholas Nickleby (TV seriál)
Romance (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Nouvelles de Henry James (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Great Mysteries (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Smith (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

1990 Cutting Edge (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace