foto

Jong-ok Bae

  • nar. 13.5.1964 (56 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gyeolbaek
Kingmeikeo: seonkeopanui yeou
2018 Hwanjeolgi
2017 Bandeusi jabneunda
2011 Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
2009 Ogamdo
2007 Heobeu
2006 Aju teukbyeolhan sonnim
2005 Annyeong, hyeonga
O lásce
2003 Jiltuneun naui him
2001 Mari iyagi
1998 Yesu
1997 Gipeun seulpeum
1992 Geoleoseo haneulgaji
1991 Jeolmeun nalui chosang
1990 Naneun nalmada ileoseonda
1988 Chilsu wa Mansu

TV seriály

2019 Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
Poslední volba (E16)
Past (E15)
Výsledek (E14)
další epizody (16)
Uahan ga (TV seriál)
2018 Laibeu (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
2017 Leumeobsneunyeoja (TV seriál)
2016 Monseuteo (TV seriál)
2015 Pungseonggeom (TV seriál)
Seupai (TV seriál)
2014 Dalrae dwaen, jangkook : 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
2013 Geu gyeowool, barami boonda (TV seriál)
Wondeopool mama (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
2010 Hobakggot soonjung (TV seriál)
Kim Soo Ro (TV seriál)
2008 Cheonhailsaek Park Jeong-keum (TV seriál)
Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
On eeo (TV seriál)
2007 Nae namjaui yeoja (TV seriál)
Woorereul haengbok hake myeot kaji chilmun (TV seriál)
2006 Keutbai solro (TV seriál)
2005 Deollineun gaseum (TV seriál)
Naega saratdeon jip (TV seriál)
2003 Geudae ajigdo kkumkkugo issneunga (TV seriál)
2002 Wigiui namja (TV seriál)
2001 Urigah namingayo (TV seriál)
2000 Babogateun sarang (TV seriál)
Wangrungui daeji (TV seriál)
1998 Geojitmal (TV seriál)
Iutjip yeoja (TV seriál)
1997 Saranghanikka (TV seriál)
Yongmangui bada (TV seriál)
1995 Haengbok (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Mokyoktangjip namjadeul (TV seriál)
1990 Woorideului cheonguk (TV seriál)

Dokumentární

2017 Barameui choomkkoon

Host

TV pořady

2014 룸메이트 (TV pořad)