foto

Celia Bannerman

  • nar. 4.6.1944 (74 let)
    Abingdon, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Armáda v sukních
1992 As You Like It
1987 Malá Dorritka
1983 Biddy
1982 For the Love of Egypt (TV film)
1977 High Noon (TV film)
1976 Wings (TV film)
1974 Datlové semínko
Disappearing Japanese Gentlemen (TV film)
Importance of Being Earnest, The (TV film)
1970 Vile Bodies (TV film)
1969 Louise (TV film)
1967 Blanding's Castle (TV film)
1965 Object Z (TV film)

TV seriály

1977 Wings (TV seriál)
1975 Ten from the Twenties (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 Dear Mother... ...Love Albert (TV seriál)
1967 Pride and Prejudice (TV seriál)

Dokumentární

2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)
2009 Friendship Beyond the Fence
2007 Katastrofa vzducholodi Hindenburg (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1982 Brookside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace