foto

Elizabeth Berrington

  • nar. 3.8.1970 (50 let)
    Wallasey, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jít za svým snem
2017 Sticky
2015 Party Pieces
Saturday
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
2012 Hard Boiled Sweets
2011 Lapland (TV film)
2009 May Countain Nuts (TV film)
2008 V Bruggách
2007 Dinner Party, The (TV film)
2006 Love Lies Bleeding (TV film)
Missing (TV film)
Sólokapr
2005 Kouzelná chůva Nanny McPhee
Tristram Shandy
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
Šmejdi
2003 The Deal (TV film)
2001 Once Seen
Pařba
2000 Příběhy upírka Rudolfa
Quills - Perem markýze de Sade
1999 8 1/2 ženy
Oněgin
Šílené krávy
1998 Příběh duchů
1997 Moonstone, The (TV film)
1996 Tajnosti a lži
1993 Nahý

TV seriály

2020 The Nevers (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Sanditon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Vera (TV seriál)
Cold River (S09E03)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Konec předpovídaný (S01E03)
Smrt v ráji (TV seriál)
Murder from Above (S07E01)
2017 Little Boy Blue (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Otec Brown (TV seriál)
Rukojeť lepidopterologa (S05E09)
2016 Camping (TV seriál)
Našrot (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
The Living and the Dead (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Nenávist národa (S03E06)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Trying Again (TV seriál)
W1A (TV seriál)
Kuků (TV seriál)
Pohřeb (S02E04)
2013 Playhouse uvádí (TV seriál)
Stage Door Johnnies (S02E06)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch panského domu (S16E01)
2012 Stella (TV seriál)
2011 Kvítek karmínový a bílý (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Pán času (TV seriál)
Doktorova žena (S06E04)
2009 Psychoville (TV seriál)
2008 Apparitions (TV seriál)
Moving Wallpaper (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Kočka mezi holuby (S11E02)
2006 Drop Dead Gorgeous (TV seriál)
2005 The Rotters' Club (TV seriál)
2004 Family Business (TV seriál)
Shane (TV seriál)
2003 Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2000 Nature Boy (TV seriál)
1999 Ať jedí koláče (TV seriál)
Královské představení (E06)
Což takhle dát si Juchie (E04)
Infekční choroba (E01)
1997 The Lakes (TV seriál)
1996 My Wonderful Life (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky