foto

Patrick Laurent

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
2006 Tajemné dítě (TV film)
2005 1905 (TV film)
2004 Julie, žena s tajemstvím (TV film)
1999 Toni
1998 Rives du paradis, Les (TV film)
1995 Ange Espérandieu (TV film)
1991 Commissaire Chabert: Le tueur du zodiaque (TV film)
1990 Dívka z hor
1988 In extremis
1985 Hors-la-loi
Vertiges
1983 Flics de choc
Vzal jsem si stín
1982 Legitimní násilí
1979 Roi Muguet, Le (TV film)
Válka policajtů
1975 Ce cher Victor

TV seriály

1996 Refuge, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky