foto

Julia Verdin

  • nar. Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Born of War
The Ninth Cloud
2012 Two Jacks
2009 The Least Among You
2008 Lady Godiva
Tony 5
2000 Exitus
1998 Matter of Trust
1994 Temptation
1991 Souboj srdcí (TV film)
1990 Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1989 Dáma a zbojník (TV film)
1987 Čtvrtý protokol
1985 Dutch Girls (TV film)

TV seriály

1989 French Fields (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
Tenko (TV seriál)

Dokumentární

2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Unwilling

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace