foto

Maria Canals-Barrera

  • nar. 28.9.1966 (53 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sweet Inspirations
2018 The Wedding Do Over (TV film)
2017 Mladí Titáni: Jidášova smlouva
2016 God's Not Dead 2
2015 Members Only (TV film)
2013 Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (TV film)
2011 Moje krásná učitelka
2009 Kouzelníci z Waverly - Film (TV film)
Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2003 Prokletá Argentina
2002 Americký Casanova
Pán převleků
2001 Zlatíčka pro každého
1995 Moje rodina
1993 Harlan & Merleen (TV film)
Jeden a půl policajta

TV seriály

2018 Zase máme plný dům (TV seriál)
Perfect Sons (S04E09)
2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Inkubace mozkových buněk (S10E08)
2014 Cristela (TV seriál)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Who Will Be the Family Wizard? (S04E27)
Harperella (S04E26)
Rock Around the Clock (S04E25)
další epizody (23)
2010 Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Journey to the Center of Mason (S04E04)
Lucky Charmed (S04E03)
Alex Gives Up (S04E02)
další epizody (25)
2009 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Marathoner Helper (S03E07)
Doll House (S03E06)
Night at the Lazerama (S03E05)
další epizody (27)
2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Baby Cupid (S02E10)
Taxi Dance (S02E09)
Harper Knows (S02E08)
další epizody (17)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pop Me and We Both Go Down (S01E10)
Movies (S01E09)
Curb Your Dragon (S01E08)
další epizody (9)
2005 The Boondocks (TV seriál)
Granddad's Fight (S01E04)
2004 Danny Phantom (TV seriál)
Justice League Unlimited (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The 5 Wood (S04E05)
The Weatherman (S04E04)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's a Partner Now (S02E02)
1997 The Tony Danza Show (TV seriál)
1994 Marielena (TV seriál)
1993 Key West (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)