foto

Maria Canals-Barrera

  • nar. 28.9.1966 (51 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mladí Titáni: Jidášova smlouva
2016 God's Not Dead 2
2015 Members Only (TV film)
2013 Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (TV film)
2011 Moje krásná učitelka
2009 Kouzelníci z Waverly - Film (TV film)
Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2003 Prokletá Argentina
2002 Americký Casanova
Pán převleků
2001 Zlatíčka pro každého
1995 Moje rodina
1993 Harlan & Merleen (TV film)
Jeden a půl policajta

TV seriály

2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Inkubace mozkových buněk (S10E08)
2014 Cristela (TV seriál)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2010 Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2004 Danny Phantom (TV seriál)
Justice League Unlimited (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1997 The Tony Danza Show (TV seriál)
1994 Marielena (TV seriál)
1993 Key West (TV seriál)

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace