foto

Jennifer Croxton

  • nar. Cambridge, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Dáma a zbojník (TV film)
1972 Naše slečna Fred

TV seriály

2000 Desáté království (TV seriál)
1992 Mstitel (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
1990 The Upper Hand (TV seriál)
1989 Sob Sisters (TV seriál)
1985 Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 One by One (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1981 Blood Money (TV seriál)
Triangle (TV seriál)
1979 Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Bojte se královny (E04)
1975 Anne of Avonlea (TV seriál)
1973 Vienna 1900 (TV seriál)
1971 It's Awfully Bad for Your Eyes, Darling (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Very Merry Widow, The (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky