foto

Catherine Corsini

  • nar. 18.5.1956 (64 let)
    Dreux, Eure-et-Loir, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Un amour impossible
2015 Léto
2012 Trois mondes
2009 Rozchod
2008 Narozeni v 68 - původní scénář
2006 Ambiciózní
2003 Mariées mais pas trop
2001 La Répétition
1999 La nouvelle Ève - původní scénář
1998 Denis (TV film)
1994 Zamilovaní
1992 Interdit d'amour (TV film)
1988 Poker
1986 Nuit de Chine
1983 Ballades
1982 Mésange, La

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky