foto

David Reed

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Společnost hrdinů
2012 Jezero 4: Poslední kapitola (TV film)
The Boogeyman (TV film)
2010 Jezero 3 (TV film)

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Secret Sea (S04E12)
The Bad News Bear (S04E03)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Six Short Stories About Magic (S03E08)
Be the Penny (S03E04)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Flying Forest (S02E04)
2016 Aquarius (TV seriál)
Can You Take Me Back? (S02E11)
Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey (S02E05)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
2015 Aquarius (TV seriál)
Your Mother Should Know (S01E11)
A Whiter Shade of Pale (S01E06)
2014 Revoluce (TV seriál)
Den blbec (S02E19)
2013 Revolution: Enemies of the State (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace