foto

Eric Allaman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Nebezpečná lekce (TV film)
Rodinný ranč
2015 Exeter
Lost After Dark
Obchod s nevinností
2014 Pohledný mizera (TV film)
Ve spárech minulosti (TV film)
Vrah mého manžela (TV film)
2013 My Santa (TV film)
2011 Game Time: Tackling the Past (TV film)
2010 Secrets of the Mountain (TV film)
The Jensen Project (TV film)
2009 Dej šanci lásce (TV film)
Město v plamenech (TV film)
2008 Neplodná obrana
Svět v ohrožení
2007 Pekelnej závod
Vzkaz (TV film)
2005 Zpověď americké nevěsty (TV film)
2004 Raspberry Heaven
2003 Beautiful Girl (TV film)
Den zlomu (TV film)
Latter Days
Pomsta je sladká (TV film)
2001 Elvíra - strašidelný zámek
2000 Luminarias
Sebeobrana (TV film)
1999 Malé životní zápasy (TV film)
Our Friend, Martin
1998 Snídaně s Einsteinem (TV film)
1997 Odvážné srdce
Půlnoční modř
1994 Zásah
1992 Pobřeží snů
Případ od Viktoriiných vodopádů (TV film)
1988 Anděl pátrá
1987 Down Twisted
1985 Legenda

TV seriály

2011 Chemistry (TV seriál)
2005 Hotel Mystique (TV seriál)
2002 Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
2001 Super Duper Sumos (TV seriál)
1999 Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
1998 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
A New Leaf: Part 2 (E26)
A New Leaf: Part 1 (E25)
Dead Men Talk (E24)
další epizody (17)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
A Penny Saved (E09)
Sins of the Fathers (E08)
Body Odor (E07)
další epizody (9)
1995 Adventures of Hyperman, The (TV seriál)
1994 Boogies Diner (TV seriál)
Doba přílivu (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Pod africkým nebem (TV seriál)
Stunt Dawgs (TV seriál)
1991 ProStars (TV seriál)
1989 Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1987 Trying Times (TV seriál)

Dokumentární

2003 Three Stooges 75th Anniversary Special, The (TV film)

TV pořady

2012 Kachní dynastie (TV pořad)
2004 TV's Greatest Sidekicks (TV pořad)
2003 Vítejte doma! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky