foto

Katarina Ewerlöf

  • nar. 28.12.1959 (60 let)
    Karlskrona, Blekinge län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kungen av Atlantis
2015 I nöd eller lust
2014 Medicinen
2013 Fjällbackamorden: Havet ger, havet tar (TV film)
2010 Kommissarie Späck
2008 Irene Huss - Skleněný ďábel
2006 Inga tårar
2004 Värre och värre
2003 Paradiset
2001 Återkomsten (TV film)
2000 Livet är en schlager
1999 Děti nosí Santa Claus
1996 Zonen
1989 Husbonden (TV film)
1979 Kristoffers hus

TV seriály

2019 Panik i tomteverkstan (TV seriál)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (7)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
2005 Kommissionen (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vita nätter (S01E03)
1997 Pappas flicka (TV seriál)
Pelle Svanslös (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tusen bitar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky