foto

Garfield Reeves-Stevens

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Aliens Stole My Body
2018 Aliens Ate My Homework
2007 Ohnivý had (TV film)
2005 Action Man: The Movie
2004 G.I. Joe: Valor Vs. Venom
Van Helsing: Londýnská mise
1997 Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off
Učitelka snědla můj domácí úkol
1993 David Copperfield (TV film)

TV seriály

2013 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Breakthrough (E09)
2012 Pravěk: Nový svět (TV seriál)
Fear of Flying (E03)
Sisiutl (E02)
The New World (E01)
2007 Závod o dobytí Marsu (TV seriál)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Terra Jedna (S04E21)
Postižení (S04E16)
Spojenci (S04E13)
další epizody (4)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Výheň (S04E07)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
1996 Flash Gordon (TV seriál)
Mighty Ducks (TV seriál)
1994 Phantom 2040 (TV seriál)
1993 Batman (TV seriál)
Fire from Olympus (S01E60)
1992 Batman (TV seriál)
Dreams in Darkness (S01E31)
The Strange Secret of Bruce Wayne (S01E29)
Kapela Catwalk (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky