foto

Gabriel Bacquier

  • nar. 17.5.1924 (94 let)
    Béziers, Hérault, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 La périchole (TV film)
1986 Manon od pramene
1981 Gianni Schicchi (TV film)
La force du destin (TV film)
1980 Les noces de Figaro (TV film)
Louise (TV film)
1979 Falstaff
1976 Grande récré, La

TV seriály

1982 On sort ce soir (TV seriál)

TV pořady

1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1957 Discorama (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace