foto

Heidi Kjellman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Tuhka
2016 Kielikysymys
2013 Kalevala – Uusi Aika
Učedník
2011 Ei valoa tunnelissa (TV film)
Eräänä sateisena iltana (TV film)
2009 Kesäpaikka

TV seriály

2019 Vakuum (TV seriál)
Onnea opiskeluun (E08)
Rapujuhlat (E07)
Purjehdusreissu (E06)
další epizody (8)
Jättekiva (TV seriál)
Pasilius Syväjärvi (S02E09)
Ajankohtaista (S02E08)
Ei small talkia (S02E07)
další epizody (9)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Hämärästi (S01E10)
Koti (S01E09)
Frack attack (S01E08)
další epizody (10)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Palkinto (S01E10)
Arkkivihollinen (S01E09)
Idiootit (S01E08)
další epizody (10)
Tähdet Knipanilla (TV seriál)
Patten päivä (E06)
Tulopäivä (E05)
Patte (E03)
2017 Siskonpeti (TV seriál)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
Akkojen kotkotuksia (S03E08)
další epizody (10)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
Kimmo (TV seriál)
Tempaus (S02E13)
Ensi-ilta (S02E12)
Risteily (S02E11)
další epizody (5)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)
Kimmo (TV seriál)
Kotikäynti (S02E08)
Asuntokupla (S02E07)
Totuus (S02E06)
další epizody (8)
2011 Virta (TV seriál)
Velka 2/2 (E10)
Velka 1/2 (E09)
Dragon (E08)
další epizody (6)
2010 Ihmisten puolue (TV seriál)
Uusi jäsen (S03E14)
Tiettyä muutosta (S03E13)
James Bond (S03E12)
další epizody (14)
2009 Ihmisten puolue (TV seriál)
Kaupallista joulua (S02E16)
Pikkujoulut (S02E15)
Lähipalveluverkon tarkistus (S02E14)
další epizody (16)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Roope - piru vai paholainen? (E05)
Mälli - tapahtui yhtenä yönä (E01)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)

TV pořady

2012 Harjakaisen & Piisisen talkoot (TV pořad)
Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
2007 Me, Myself and I (TV pořad)
2005 Puutarhaunelmia (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Suojelijat (TV seriál)
Teuvo - tieto lisää tuskaa (E03)

Kostymérská filmografie

TV pořady

2009 Miitta-täti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky