foto

Frank Witter

  • nar. 11.1.1970 (49 let)
    Vacha, Thüringen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ich bin dann mal weg
2012 Vášeň
2010 Boxhagener Platz
2009 Am Ende kommt die Wende
Legenda o Janě
2008 Speed Racer
2007 Dokonalý plán (TV film)
Tatort - Die dunkle Seite (TV film)
2006 Dufte (studentský film)
2005 Kõrini!
Šťastné a Veselé
2004 Kurz - Der Film (studentský film)
Stauffenberg (TV film)
Tatort - Abschaum (TV film)
2003 Die Eltern der Braut (TV film)
Nejlepší z gladiátorů (TV film)
2002 Familie XXL (TV film)
Jen vážně (TV film)
2001 Das Glück sitzt auf dem Dach (TV film)
Der Warter
1997 V nepřátelských vodách (TV film)
1993 Maus und Katz (TV film)

TV seriály

2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
Die Stein (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2004 Der Heiland auf dem Eiland (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Pengo! Steinzeit! (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Das Amt (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace