foto

Frank Witter

  • nar. 11.1.1970 (51 let)
    Vacha, Thüringen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ich bin dann mal weg
2012 Vášeň
2010 Boxhagener Platz
2009 Am Ende kommt die Wende
Legenda o Janě
2008 Speed Racer
2007 Dokonalý plán (TV film)
Tatort - Die dunkle Seite (TV film)
2006 Dufte (studentský film)
2005 Schnauze voll
Šťastné a Veselé
2004 Kurz - Der Film (studentský film)
Stauffenberg (TV film)
2003 Die Eltern der Braut (TV film)
Nejlepší z gladiátorů (TV film)
2002 Familie XXL (TV film)
Jen vážně (TV film)
2001 Das Glück sitzt auf dem Dach (TV film)
Der Warter
1997 V nepřátelských vodách (TV film)
1993 Maus und Katz (TV film)

TV seriály

2015 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Gefrierpunkt (S04E12)
SOKO Wismar (TV seriál)
Femme fatale (S12E17)
Undercover (S12E13)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Über sieben Brücken (S11E24)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Klassentreffen (S10E15)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Fremde (S09E20)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Muttertag (S08E15)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Ein guter Plan (S04E14)
SOKO Wismar (TV seriál)
Spieglein, Spieglein (S07E19)
2009 Flemming (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Auf und davon (S07E05)
Drunter und drüber (S06E18)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
Die Stein (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Mein Leben & ich (TV seriál)
Der Date-Doktor (S05E08)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2004 Der Heiland auf dem Eiland (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Gelegenheit macht Diebe (S01E06)
Místo činu (TV seriál)
Abschaum (S01E562)
2002 Pengo! Steinzeit! (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Das Amt (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky