foto

Gyoo-ri Kim

  • nar. 16.8.1979 (41 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gangster, policajt a ďábel
2015 Sarangogam
2014 Vášeň a popel
2013 Ddo hanaui gajok
Saranghae! Jinyoungah
2012 Soudný den
2011 Poongsangae
Sarangyi museowi
2010 Jipnaon namjadeul
2009 Jeongseungpil siljongsageon
Ogamdo
2008 Miindo
2007 Gamyeon
Ne věky věků
2004 Haryu insaeng
2002 2009 Loseuteu maemorijeu
24
Apeurika
2000 Haebyeoneuro gada
1999 Yeogogoidam doobeonjjae iyagi
1997 Aenikkaeng

TV seriály

2019 Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
2016 Uri gapsooni (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Wangui eolgool (TV seriál)
2013 7Keup kongmuwon (TV seriál)
Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2012 Mooshin (TV seriál)
2005 Leobeuhollik (TV seriál)
영재의 전성시대 (TV seriál)
2004 Hankangsutareyong (TV seriál)
2003 Seonnyeowa sagikkun (TV seriál)
2002 Hyunjungah saranghae (TV seriál)
Yoori goodoo (TV seriál)
2001 Ibyeoreomneun achim (TV seriál)
2000 Medikeol senteo (TV seriál)
1999 Hakgyo (TV seriál)
Mateul boyeodeuripnida (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 댄싱 위드 더 스타 (TV pořad) - účinkující, mod.
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2007 하이파이브 (TV pořad)