foto

Michael Blodgett

  • nar. 1.1.1940
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • zem. 14.11.2007 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1998 Záhada diamantu - kniha
1988 Sám proti teroru - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1988 Sám proti teroru
1978 Disco Fever
1974 The Ultimate Thrill
1972 The Carey Treatment
1971 The Velvet Vampire
1970 Beyond the Valley of the Dolls
Byl jednou jeden lotr
1967 Catalina Caper
Průsmyk apačů
Trip
1966 Meet Me in St. Louis (TV film)
1965 A Swingin' Summer
1963 Take Her, She's Mine

TV seriály

1976 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Never Too Young (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Karen (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace