foto

Loryn Locklin

  • nar. 3.11.1968 (51 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Operation Splitsville
The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads (TV film)
1998 Denial
Dokonalý útěk (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
1992 Pevnost
1991 Shoot First: A Cop's Vengeance (TV film)
1990 Noční vidiny (TV film)
Takový je byznys
1989 Chyť si mě!

TV seriály

2004 JAG (TV seriál)
Slovní přestřelka (S09E20)
1999 Frasier (TV seriál)
Otec nevěsty (S07E02)
1998 JAG (TV seriál)
Velvyslanectví (S04E02)
Den otce (S03E14)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Čestná salva (S06E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky