foto

S. Ramachandra

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Deveeri
1991 Mane
1988 Mahaveera
1981 Rocky
1979 Akramana
1977 Ghatashraddha
1976 Rushya Shringa
1975 Chomana Dudi
1974 Faslah
1973 Anhonee
1971 Parwana
Reshma Aur Shera
1969 Saat Hindustani
1968 Bombai Raat Ke Bahon Mein
1967 Nai Roshni
1965 Nebeský palác
1964 Yaadein
1963 Cobra Girl
1959 Char Dil Char Raahein
1957 Pardesi
1952 Anhonee

TV seriály

1987 Malgudi Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky