foto

Lucia Gailová

  • nar. 18.1.1971 (49 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Russisch Roulette (TV film)
2006 Koruna pro Isabellu (TV film)
2005 Wo bleibst du, Baby? (TV film)
2003 Když přijdou Vánoce (TV film)
2002 To byla ale noc! (TV film)

TV seriály

2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Momente der Wahrheit (S13E16)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Drunter und drüber (S06E18)
2008 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrt v dubovém lese (E02)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2006 Das Beste aus meinem Leben (TV seriál)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das stärkere Gefühl (S08E17)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Sabine! (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Přátelé v nouzi (S08E05)
2003 Beze slov (TV seriál)
Das Büro (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Unter Asphalt (S03E13)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Wahnsinnsweiber (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Todesflug (S01E08)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der Mord ohne Leiche (E04)
2000 Doc - Schönheit ist machbar, Der (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Kopfjäger (S04E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky