foto

Antonio Mancino

  • nar. 23.1.1972 (47 let)
    Potenza, Basilicata, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
2018 Vládci chaosu
2012 Berberian Sound Studio

TV seriály

2003 New Tricks (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tajná válka s drogami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace