foto

Rita Macedo

  • nar. 8.12.1925
    Mexiko City, Mexiko
  • zem. 6.12.1993 (67 let)
    Mexiko City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Cambiando el destino
1984 Veneno para las hadas
1979 Indolentes, Los
1975 Espejismo de la ciudad
1974 Otra virginidad, La
1973 Once Upon a Scoundrel
Zámek čistoty
1972 Mujer honesta, Una
Victoria
Ángeles de la tarde, Los
1971 Corrompidos, Los
Jesús, nuestro Señor
1970 Tú, yo, nosotros
1968 Paula
1966 El fugitivo
Nosotros los jóvenes
1965 Hombres de roca
1964 Neutrón contra el criminal sádico
1963 A Bullet for Billy the Kid
En la mitad del mundo
Hadrář
La Maldición de la Llorona
1962 Anděl zkázy
Cielo rojo
1961 Bílá růže
El globero
Espiritismo
Juana Gallo
1960 La estrella vacía
Quinceañera
1959 Nazarin
Reina del cielo, La
Una bala es mi testigo
1957 Pies de gato
Últimas banderas, Las
1956 Bandidos de Río Frío, Los
Medallón del crimen, El
Pueblo, canto y esperanza
1955 Mujer ajena, La
Zločinný život Archibalda de la Cruz
1953 Infieles, Las
1952 Mi adorado salvaje
1951 Corazón de fiera
El señor gobernador
Manos de seda
Mi marido
Salón de belleza
Stronghold
1950 Duelo en las montañas
Joyas del pecado, Las
Por la puerta falsa
1949 El rencor de la tierra
Otoño y primavera
San Felipe de Jesús
1948 Gallero, El
Rosenda
1947 Cinco rostros de mujer
Felipe fue desgraciado
Ropavejero, El
1946 Barchante Neguib, El
1943 Internado para señoritas
1942 Cinco noches de Adán, Las
Ángel negro, El

TV seriály

1990 Alcanzar una estrella (TV seriál)
1988 Nuevo amanecer, Un (TV seriál)
1986 Herencia maldita (TV seriál)
1981 Limosna de amor, Una (TV seriál)
Otra vuelta de tuerca (TV seriál)
Soledad (TV seriál)
1979 Mi amor frente al pasado (TV seriál)
1978 Pasiones encendidas (TV seriál)
1975 Milagro de vivir, El (TV seriál)
Mundos opuestos (TV seriál)
Paloma (TV seriál)
1974 Manantial del milagro, El (TV seriál)
Tierra, La (TV seriál)
1973 Entre brumas (TV seriál)
Plaza Sésamo (TV seriál)
1971 Máscaras, Las (TV seriál)
1969 Secreto para tres (TV seriál)
1967 Casa de las fieras, La (TV seriál)
Hermanos coraje, Los (TV seriál)
1965 La Impostora (TV seriál)
1963 Modelos, Las (TV seriál)
Traicionera (TV seriál)
1960 Mujer dorada, La (TV seriál)

Dokumentární

1980 Vida de nuestro señor Jesucristo, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace