foto

Georg Blumreiter

  • nar. 1961
    Köln, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort – Wofür es sich zu leben lohnt (TV film)
2014 Ein offener Käfig (TV film)
2013 Salzwasser (studentský film)
2011 Klarer Fall für Bär (TV film)
Služebnice boží (TV film)
What a Man
2009 Místo činu: Mnichov - Zpěv neživých věcí (TV film)
Tatort - Vermisst (TV film)
2007 Místo činu: Brémy - Doutnající oheň (TV film)
Tatort - Liebeshunger (TV film)
2006 Tatort - Revanche (TV film)
2005 Mit Herz und Handschellen - Leiche auf Abwegen (TV film)
Stille Wasser
2003 Místo činu: Hamburg - Bez slitování (TV film)
Místo činu: Mnichov - Otloukánek (TV film)
2002 Bloch - Silbergraue Augen (TV film)
2001 Místo činu: Ludwigshafen - Dobří přátelé (TV film)
2000 Tatort - Der schwarze Ritter (TV film)
1999 Tatort - Offene Rechnung (TV film)
Viehjud Levi
Zabijáci
1998 Kommissare Südwest - Tod im Feuer (TV film)
1997 Tatort - Tod im All (TV film)
1996 Nadine, nackt im Bistro (TV film)

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2016 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Bauchgefühl (S06E01)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Geschenkter Gaul (S05E11)
Trampeltiere (S05E10)
2014 Pěrevodčik (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mach's gut, Greta! (S04E13)
Hexentanz (S04E10)
Milchmädchenrechnung (S04E09)
další epizody (7)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Legende von Waldau (S03E13)
Goldesel (S03E12)
Rinderwahn (S03E08)
další epizody (4)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Opičí ostuda (S02E11)
Divočáci (S02E10)
Včelí bodnutí (S02E09)
další epizody (4)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mít štěstí (S01E13)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Jenom mrzutosti (S02E08)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Vollgas! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace